Νέα υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. με καταγωγή από Αρκαδία

Νέα υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. με καταγωγή από Αρκαδία

Όπως μας έγινε γνωστό στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς Ευρωεκλογές συμπεριλαμβάνεται και άλλο ένα πρόσωπο, που κατάγεται από την Αρκαδία, πέραν του Δημήτρη Τσιόδρα και του Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Πρόκειται για την ομογενή Νιόβη Χριστοπούλου, με καταγωγή εκ μητρός από Παναγίτσα (Γκιούση), της άλλοτε επαρχίας Γορτυνίας. Είναι δε κόρη της Νότας Τελώνη. Ακόμα, ο πατέρα της Χαράλαμπος, έχει καταγωγή από ένα γειτονικό χωριό της επαρχίας Καλαβρύτων.

Η ίδια είναι Διδάκτωρ Νομικής από το Columbia University School of Law και με σπουδές στο Harvard Business School. Η Νιόβη Χριστοπούλου, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, είναι Δικηγόρος και νομική σύμβουλος επιχειρήσεων και venture partner σε θέματα fintech (χρηματοοικονομικής τεχνολογίας), ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και Τεχνητής Νοημοσύνης. Στο παρελθόν έχει διατελέσει νομική σύμβουλος του αμερικανικού κολοσσού της «Amazon» σε θέματα fintech. Με πάνω από 8 χρόνια εμπειρία ως δικηγόρος με προσανατολισμό στις επιχειρήσεις, έχει μια εξαιρετική εμπειρία στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι startups και οι επενδυτές fintech.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία.